Ceai de nuca de lotus a doua metoda

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12-15 nuci de lotus
  • ceai verde
  • 850 ml apa

Mod de preparare

Se pun nucile intr-o cratita cu 850 ml apa rece. Se da apa in clocot si si se lasa sa fiarba 1-2 min. Se ia cratita de pe foc si se aduga ceai ferde pentru gust. Se mai lasa 1-2 min inainte de a se bea. Acest ceai este pentru tensiune mare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise