Ceai de nuca de lotus prima metoda

Timp pregatire
7 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12-15 cnuci de lotus
  • ceai verde
  • 850 ml apa

Mod de preparare

Se incalzeste ceainicul, apoi se pun in el nucile de lotus si ceai verde pentru gust. Se da apa in clocot si se toarna peste nuci si ceai. se acopera si se lasa sa stea 5 min inainte de a se bea.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise