CEAPA COAPTA IN BERE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 cepe mai mici,
  • 100g.sunca,
  • 2dl. bere blonda,
  • 4 linguri ulei,
  • 2 rosii;

Mod de preparare

1.Ceapa curatata si spalata se cresteaza in doua , astfel incat sa obtinem 4 parti egale.In deschizatura se pune o bucata de sunca si se prinde cu o scobitoare.

2.Intr-un vas de Jena ,uns cu ulei, se pun cepele ,se toarna berea si se dau la cuptor ,pana se patrunde ceapa.

3.Se aseaza cepele pe un platou ,se orneaza cu felii de rosii si se serveste cu friptura de porc, de vita sau pui.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise