Ceapa umpluta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -6 cepe(sau mai multe,in functie de numarul de meseni)
  • -1 felie de paine
  • -sare
  • -piper
  • -patrunjel tocat
  • -50 g nuca pisata
  • -2 linguri ulei
  • -2 linguri faina
  • -1 lingura pasta de rosii
  • -1 lingura zahar
  • -cateva frunze tarhon

Mod de preparare

Cepele se fierb in apa sarata pana se inmoaie. Dupa ce s-au scurs, se scobesc. Miezul se amesteca cu o felie de paine inmuiata, sare, piper, patrunjel tocat si nuca pisata. Se asaza cepele intr-o cratita si se toarna peste ele sosul - care se face din 2 linguri ulei in care prajim 2 linguri faina, pe care le stingem cu apa rece.

Adaugam in sos o lingura pasta de rosii, o lingura zahar, sare si piper dupa gust si tarhon, cateva frunze. Se da cratita in cuptor pana cand cepele se rumenesc frumos.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise