Cebiche

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g de file de peste alb
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ardei iute verde
  • 1 portocala
  • 6 lamai verzi sau 4 lamai galbene
  • 1 salata verde

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul, se piseaza usturoiul si se taie ceapa rondele;

Se taie ardeiul in doua pe lung, se scot semintele si filamentele albe si se taie in lamele fine;

Se taie si se stoarce portocala si al lamaile;

Se taie pestele in cuburi sau in felioare. Se pune pestele pe fundul unei salatiere, se acopera cu usturoiul, ceapa si ardeiul, se sareaza si se varsa sucul citricelor pe deasupra. Se lasa la frigider pentru cel putin 4 ore, amestecandu-se din cand in cand;

Se spala si se usuca foile de salata. Se captusesc boluri individuale cu salata verde si se pune pe deasupra pestele marinat;

Se decoreaza cu rondele de ceapa si lamele de ardei iute din marinata

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise