Chec

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • 1 ½ cana zahar
  • ¾ cana ulei
  • ¾ cana lapte
  • 1 praf copt
  • esente. Coaja lamaie
  • 3 cani faina

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul, albusurile se bat spuma, se incorporeaza cele doua compozitii.

Se pune uleiul, laptele, faina, praful de copt stins.

Se tapeteaza formele cu ulei si faina.

Se opreste ¼ din compozitie, care se amesteca cu cacao.

Cuptorul sa fie incins la inceput, apoi sa se dea focul mic.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise