CHEC BRAN

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 2 cani zahar
  • 10 linguri apa
  • 8 linguri ulei
  • 2 cani faina
  • 1 lingura cacao

Mod de preparare

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul spuma, se bate cu mixerul racorindu-se putin, se adauga uleiul si galbenusurile, apoi faina in ploaie.

Se pune in 2 tavi de cozonac jumatate din cantitate iar in cealalta jumatate de cantitate se pune cacao si se pune deasupra.

Se da la cuptor pana se rumeneste usor pe deasupra.

Se serveste cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise