CHEC BRAN

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 2 cani zahar
  • 10 linguri apa
  • 8 linguri ulei
  • 2 cani faina
  • 1 lingura cacao

Mod de preparare

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul spuma, se bate cu mixerul racorindu-se putin, se adauga uleiul si galbenusurile, apoi faina in ploaie.

Se pune in 2 tavi de cozonac jumatate din cantitate iar in cealalta jumatate de cantitate se pune cacao si se pune deasupra.

Se da la cuptor pana se rumeneste usor pe deasupra.

Se serveste cu zahar pudra.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise