Chec cu banane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 banane
  • 500g faina
  • 400g zahar
  • 200g margarina(de preferinta RAMA)
  • 3-5 linguri cacao
  • 5-6 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 2 cescute de lapte
  • sare

Mod de preparare

Intr-un castron se freaca bine margarina cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile unul cate unul, amestecand continuu.

Treptat, toarna laptele, apoi cacao si faina amestecata cu praful de copt.

Separat, bate albusurile spuma cu un praf de sare si adauga-le in compozitie. se pot pune si cateva picaturi de lamaie.

Bananele se taie felii si se pun si ele in compozitie.

Se da la cuptor pt aprox. 40 min

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise