Chec cu iaurt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 500g zahar
  • 500g faina
  • 200g unt
  • 100ml iaurt
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara pisata
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 2 linguri zahar pudra

Mod de preparare

Frecati untul cu zaharul,adaugati galbenusurile pe rand,faina si iaurtul.La urma,adaugati praful de copt, scortisoara,ghimbirul si albusurile batute spuma.

Ungeti cu unt o tava de chec sau doua.Tapetati-o/le cu faina si turnati compozitia,nivelati-o si coaceti-o la foc potrivit.Pudrati cu zahar inainte de taiere.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise