Chec de albus

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 cana albusuri
  • -1 cana zahar pudra
  • -1 cana faina
  • -1 plic zahar vanilinat sau esenta vanilie
  • -1 cana nuci taiate, stafide, caise confiate (puteti folosi orice combinatie doriti... se poate prepara si cu rahat, fructe proaspete sau seminte de mac)

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul,aroma, faina, apoi nucile si fructele confiate. Totul se incorporeaza in spuma cu ajutorul unei linguri de lemn. Se tapeteaza tava de copt dupa preferinte (faina sau hartie de copt), se toarna compozitia si se coace in cuptor la foc mic spre mediu aproximativ 50 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise