CHEC IULIA

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5OUA
  • 400gr zahar.
  • 100gr ulei.
  • 300gr lapte.
  • 2lingurite cu varf bicarbonat nestins.
  • corja de la o lamaie si o portocala.
  • faina cat cuprinde.

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul apoi se adauga uleiul si laptele, faina si mirodeniile si bicarbonatul.se mesteca tot , iese ca o smantana mai groasa.se tapeteaza tava si se baga la cuptor incins, se coace 20-25 min. pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise