Sunca se taie felii si se rumeneste putin.
Faina se amesteca impreuna cu praful de copt.Se adauga ouale, sare, piper, ulei, apa, sunca , cascavalul( poate fi orice fel de branza sarata) feliutele de gogosar si patrunjelul verde.
Intr-o forma de chec se pune hartie de copt unsa cu putin unt si se rastoarna compozitia care se da la cuptorul dinainte incalzit.
Se lasa sa se coaca pina face o crusta frumoasa maronie, deasupra. Se poate verifica daca este copt cu scobitoarea...
Pofta mare !!!
PS. Reteta am primit-o de la Barbonelli caruia ii multumesc tare mult !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise