Chec Spicy Tanzania

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 cana de unt
  • 1 1/2 cana de zahar
  • 4 oua separate
  • 3 cani faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1 lingurita cuisoare macinate
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita cuisoare
  • 1 cana lapte
  • 1 cana ciocolata amaruie sau menaj

Mod de preparare

Untul si zaharul se bat pana se obtine o crema.

adaugati galbenusurile.

Ingredientele uscate se amesteca bine.

Ingredientele uscate se amesteca cu crema de unt si laptele.Adaugati ciocolata rasa.

Bateti albusurile spuma si incorporati-le in aluat.

Aluatul se ruleaza si se pune intr-o tava,care se da la cuptor.

Este un chec foarte aromat de unde si denumirea spicy

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise