Cheesecake cu fragute si dulceata de mure la pahar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr mascarpone
  • 100 gr crema de branza
  • 2 linguri smantana de la frigider
  • 12 biscuiti de cacao umpluti (de tip oreo)
  • 3 linguri zahar
  • 1 pastaie de vanilie
  • 1 pahar cu fragute
  • dulceata de mure

Mod de preparare

Intr-un bol mixam mascarponele cu smanatana.

Adaugam crema de branza, zaharul, mixam pana obtinem o crema spumoasa.

La final incorporam semintele de la pastaia de vanilie.

Spalam fragutele, le punem pe un servetel pentru a absorbi apa.

Pregatim patru pahare.

Punem cate doi biscuiti rupti bucatele in fiecare pahar, fragute si dulceata de mure.

Repartizam crema in mod egal, apoi punem iar fragute, dulceata de mure si cate un biscuite facut bucatele.

Dam la rece pentru cel putin o ora, apoi servim.

Vedeti ce simplu se face? Sa aveti pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise