Cheesecake la pahar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr biscuiti digestivi/ graham
  • 50 gr nuci (optional)
  • 200 gr branza ricotta/ mascarpone
  • 100 ml lapte condensat/ ciocolata alba topita (care pot fi si optionale)
  • fructe/ menta/ miere pentru decor

Mod de preparare

Se zdrobesc biscuitii impreuna cu nucile si se repartizeaza in cele 4 pahare.

Intr-un castron se amesteca ricotta cu laptele condensat (sau alta varianta din ingredientele de mai sus) si se repartizeaza peste biscuiti.

Se orneaza cu fructe/ miere si frunze de menta (se poate decora si cu fulgi de migdale).

Se da la frigider inainte de servire.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise