Chiftele de cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 kg de cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri de pesmet
  • 2 linguri de faina alba
  • 2 oua
  • ulei
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper

Mod de preparare

Se curata si se spala cartofii pe urma se dau pe razatoarea mica si se lasa un pic la stors sau se storc in mana, se piseaza usturoiul si se adauga peste cartofi impreuna cu ouale, faina si pesmetul,sare, piper si patrunjelu tocat marunt proaspat.

Daca a iesit prea moale compozitia puteti sa mai adaugati o lingura de faina sau pesmet daca nu, puteti sa o puneti cu lingurita in tava pentru prajit, uleiul sa fie incins.

POFTA BUNA !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise