Chiftelute de conopida si cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1 conopida medie
  • - 4 cartofi
  • - 2 pumni pesmet
  • - 1 leg. ceapa verde
  • - 1 morcov
  • - 1/2 pastarnac mic
  • - 2 oua
  • - tarhon, frunze patrunjel, sare, piper

Mod de preparare

Conopida se opareste, se scurge de apa si se lasa la racit. Cartofii se fierb in coaja, cand sunt moi se curata si se zdrobesc cu furculita. Se ameteca cu celelalte ingrediente (ceapa se toaca marunt, morvovul si pastarnacul se dau pe razatoarea mica), se condimenteaza dupa gust si se formeaza chiftelute mici. Se aseaza in tava pe hartia de copt (sau unsa) si se coc la cuptor aproximativ 45 de minute.

pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise