Chiftelute de dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovlecei mai mari
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri gris
  • sare, piper
  • verdeata (marar si patrunjel)
  • 1 ou
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Curatam si dam pe razatoare dovleceii. Ii amestecam cu o lingurita de sare si ii lasam cam zece minute sa-si lase apa, dupa care ii stoarcem foarte bine(eu i-am stors intr-un tifon).Adaugam oul, grisul, verdeata, usturoiul, piperul si amestecam. Potrivim compozitia de sare si incepem sa modelam chitelutele pe care le dam prin faina si le prajim in ulei.Le scoatem pe servetele pentru a absorbi surplusul de ulei.

Le servim reci alaturi de o salata de rosii. Sunt grozave!

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise