Chiftelute de dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovlecei mai mari
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri gris
  • sare, piper
  • verdeata (marar si patrunjel)
  • 1 ou
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Curatam si dam pe razatoare dovleceii. Ii amestecam cu o lingurita de sare si ii lasam cam zece minute sa-si lase apa, dupa care ii stoarcem foarte bine(eu i-am stors intr-un tifon).Adaugam oul, grisul, verdeata, usturoiul, piperul si amestecam. Potrivim compozitia de sare si incepem sa modelam chitelutele pe care le dam prin faina si le prajim in ulei.Le scoatem pe servetele pentru a absorbi surplusul de ulei.

Le servim reci alaturi de o salata de rosii. Sunt grozave!

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise