Chiftelute de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi mari
  • 4-5 cepe micute
  • 1 capatana usturoi
  • 300-400g ciuperci proaspete
  • 1-2 linguri faina
  • oregano, cimbru, piper
  • 1 lingura delikat
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Cartofi se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca marunt,usturoiul se piseaza,ciupercile se toaca marunt si mararul cu patrunjelul se toaca si ele marunt.

Toate ingredientele se amesteca cu piper, oregano, cimbru si se pun 1-2 linguri de faina cat sa se lege compozitia.

Se formeaza chiftele care se dau prin faina, in caz ca se lipesc de maini se mai umezesc mainile cu apa si apoi se formeaza chiftelele.Se pun la prajit in uleiul incins, la foc potrivit.

Se prajesc pe ambele parti.Cand sau rumenit frumos sunt gata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise