Chiftelute de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi mari
  • 4-5 cepe micute
  • 1 capatana usturoi
  • 300-400g ciuperci proaspete
  • 1-2 linguri faina
  • oregano, cimbru, piper
  • 1 lingura delikat
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Cartofi se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca marunt,usturoiul se piseaza,ciupercile se toaca marunt si mararul cu patrunjelul se toaca si ele marunt.

Toate ingredientele se amesteca cu piper, oregano, cimbru si se pun 1-2 linguri de faina cat sa se lege compozitia.

Se formeaza chiftele care se dau prin faina, in caz ca se lipesc de maini se mai umezesc mainile cu apa si apoi se formeaza chiftelele.Se pun la prajit in uleiul incins, la foc potrivit.

Se prajesc pe ambele parti.Cand sau rumenit frumos sunt gata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise