Chiftelute dietetice

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400gr carne de pui tocata,
  • 300gr carne de curcan tocata,
  • 2 morcovi mai mari ,
  • 1 ceapa,
  • usturoi (dupa gust),
  • 3 felii de paine de secara inmuiate in lapte,
  • marar verde,
  • 2 oua,
  • un praf sare,
  • piper

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu morcovul ras, ceapa tocata, usturoiul pisat, painea, ouale, sare, piper si marar tocat. Se amesteca bine, apoi se formeaza chiftelele de marime medie date prin putina faina.

Se pune hartie pentru copt intr-o tava si se aseaza chiftelele, se dau la cuptor ptr aproximativ 15 minute dupa care se intorc cu grija si se mai lasa 15 minute. Stingem focul si le lasam sa se raceasca in cuptor.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise