Chiftelute din carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1/2 kg carne
  • -o felie de paine
  • -1 ceapa
  • -sare
  • -piper
  • -2 oua
  • -50 g unt
  • -1 cartof fiert
  • -pesmet

Mod de preparare

Carnea,cartoful si painea, muiata in apa si stoarsa,se trec prin masina de tocat de doua ori.Ceapa se toaca,se caleste in unt si seamesteca in carne,apoi se adauga 1 ou,sare,piper.Se formeaza cu mana chiftelute rotunde,mici si se trec prin ou batut,prin pesmet si din nou prin ou,apoi se prajesc prin ulei fierbinte.Se servesc calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise