Chiftelutze de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr ciuperci
  • 200gr cascaval
  • 2 cepe
  • marar,patrunjel
  • 200gr pesmet
  • 1 ou
  • faina
  • delikat
  • piper
  • ulei ptr.prajit

Mod de preparare

Se curata ciupercile,se spala,apoi se lasa sa se scurga,dupa care le tocam marunt.Taiem ceapa si o punem la calit cateva minute, dupa care adaugam si ciupercile.

Le lasam la calit pana mai scade zeama lasata de ciuperci,dupa care lasam sa se raceasca.

Tocam mararul si patrunjelul si il adaugam in ciuperci( sa fie racita compozitia),cascavalul ras pe razatoarea mica,adaugam si oul,delikat,piper,o lingura de faina si jumatate din cantitatea de pesmet.

Se modeleaza chiftelute care se trec prin cantitatea de pesmet ramasa si apoi se prajesc.Asezati-le pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.Sunt delicioase! Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise