Chili cu fasole colorata, rosii si porumb

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 2 linguri ulei
  • • 1 ceapa mare, tocata
  • • 2 catei de usturoi, tocati
  • • 1 ardei gras rosu, curatat si tocat
  • • 1 morcov mic, curata si tocat
  • • 1 tija de telina mica, tocata marunt
  • • 3 linguri boia de ardei iute
  • • 2 linguri paprika dulce
  • • 2 lingurite oregano uscat
  • • 1 lingurita cumin
  • • 1 conserva (800 gr) pulpa de rosii cu sos
  • • 1 conserva (400 gr) fasole alba, scursa si calita
  • • 1 conserva (400 gr) fasole rosie, scursa si calita
  • • 250 ml apa
  • • 60 ml sos de soia
  • • 2 lingurite amidon alimentar amestecat cu 30 ml apa
  • • 1 conserva (300 gr) boabe de porumb

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie mare, se incinge uleiul la foc potrivit.Se pun ceapa, usturoiul, ardeiul gras, morcovul si telina.Se calesc 5-10 minute, pana se inmoaie.Se adauga condimentele si se calesc 1 minut.

2. Se adauga rosiile, fasolea, apa si sosul de soia.Se fierb 30 minute la foc mic, descoperite, amestecand ocazional.Se adauga amidonul si se amesteca bine.Se adauga porumbul, se mai fierb 10 minute, apoi se servesc.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise