Chisalita

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Prune

Mod de preparare

Prunele se spala si se scot samburii. Se dau prunele prin masina de macinat apoi se pune pasta obtinuta la fiert pe foc mic , imvartind des , sa nu se prinda de fundul cratitei.

Daca prunele nu sunt destul de zemoase , se adauga putina apa.

Se lasa la fiert o ora, o ora jumatate. Se baga pasta in borcane .

Pe fundul unei oale se pune un prosopel peste care punem borcanele, adaugam apa si lasam sa fiarba 15 minute din momentul cand da in clocot.Lasam borcanele in apa calda pina se racesc, a doua zi. Apoi se pun in camara.

Sosul se serveste cu carne rasol si piure de cartofi.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise