Cimciuri-amestec de mirodenii ptr cotlete la gratar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1pachet de frunze de patrunjel
  • 1ceapa mare taiata cuburi
  • 1ardei rosu taiat cuburi mici
  • 1ardei verde taiat cuburi mici
  • 1pahar de otet de vin
  • 2pahare de apa fierbinte
  • 1pahar de ulei de canola
  • 1lingurita de oregano uscat
  • 2lingurite de sare
  • 1/2 lingurita de piper alb macinat
  • 1lingurita de boia dulce
  • 2lingurite de usturoi zdrobit

Mod de preparare

Se amesteca bine toate ingridentele-patrunjelul trebuie tocat-emai bine de pus toate ingridentele in robotul de bucatarie de amestecat in 2-3 pulsuri si de transferat intr-un borcan care se inchide ermetic.Se pastreaza la frigider.

Cand se fac cotlete sau fileuri la gratar se unge cotletul pe partea care s-a fript deja sau se serveste dupa ce carnea s-a fript la gratar-se unge dupa dorinta pe carne.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise