Ciocanele de pui cu cartofi

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciocanele de pui (aripioare),
  • sos tiganesc,
  • sos soia,
  • cimbru,
  • cartofi,
  • usturoi verde,
  • 400 gr iaurt,
  • sare,
  • marar

Mod de preparare

Se face o marinada din sos tiganesc, soia, sare si cimbru in care se pune ciocanele de pui si se da la frigider pentru 2 ore.

Cartofii cu coaja se spala si se lasasa se usuce.

Se incalzeste cuptorul la 200 grade (eu folosesc functia de aer cald).

Se pune sare mare pe cartofi si se invelesc in folie. Se baga la cuptor si se lasa 45 minute la 200 grade dupa care se da la 170 grade si se pun si aripioarele.

Se mai lasa 30-40 de minute.

Intre timp se piseaza usturoiul cu sare si marar si se amesteca cu iaurtul.

Acest sos se pune peste cartofi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise