Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 ceapa rosie
  • - 4 ciocanele de pui
  • - 1 lingurita oregano
  • - 1 lingurita patrunjel
  • - 2 catei usturoi
  • - ½ lingurita otet de mere
  • - 1 dovlecel
  • - 1 conserva rosii cuburi (decojite)
  • - 1 conserva fasole rosie

Mod de preparare

Reteta aceasta am gasit-o in aceasta vara pe un site gastronomic (nu mai stiu exact care :P) si v-o recomand si voua, deoarece este foarte buna si usoara...

Incingem putin ulei de masline intr-un vas, care mai apoi poate fi introdus in cuptor, adaugam ceapa tocata si o calim pana se inmoaie. Indepartam ceapa si prajim ciocanelele de pui, pe care le-am condimentat cu sare si piper, mai adaugam ulei daca e cazul. Amestecam conserva de rosii cu oregano, patrunjel, usturoi pisat, otet, sare si piper. Adaugam in aceasta mixtura dovleceii cubulete si ceapa prajita si turnam totul peste ciocanelele ptajite.

Acoperim vasul cu un capac si introducem la cuptor circa 30 minute, dupa acest timp indepartam capacul, presaram deasupra boabele de fasole si mai lasam la cuptor 10 minute.

Pofta Buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise