Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8-10 Ciocanele de pui
  • O conseva de naut
  • 200 g branza gorgonzola
  • 200 ml smantana
  • 75 g unt
  • sare si piper
  • 50 ml coniac

Mod de preparare

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper.

Se frig ciocanelele pe grill-ul de aragaz si se acopera apoi cu folie de aluminiu pentru a ramane suculente.

Intr-o tigaie wok se pune untul si branza gorgonzola taiata cubulete. Tigaia se pune la foc mic si se amesteca continuu, pana cand untul si gorgonzola se topesc

Dupa ce acestea s-au omogenizat se adauga smantana (amestecand continuu) si coniacul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Se pun ciocanelele de pui in sos impreuna cu nautul scurs de zeama si se amesteca.

Acest preparat se serveste cald presarat cu patrunjel verde.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise