Ciocanele de pui in sos de rosii

Reteta de ciocanele de pui in sos de rosii. Ciocanele de pui in sos de rosii reteta rapida si delicioasa. Retete cu pui. Retete rapide.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati ciocanele de pui
  • 2 catei de usturoi
  • o crenguta de cimbru
  • o lingura de pasta de rosii
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de ulei
  • 200-400 ml supa de pui sau apa

Mod de preparare

Reteta de ciocanele de pui in sos de rosii este pe cat de simpla, pe-atat de gustoasa. Se perpara usor si este grozava alaturi de o mamaliguta calda sau paine prajita.

In cratita in care vom pregati mancarea incingem uleiul si rumenim ciocanelele de pui pe toate partile.

Le scoatem apoi pe o farfurie si, in uleiul ramas adaugam pasta de rosii, cimbrul, usturoiul tocat. Fierbem 2-3 minute, saram si piperam, apoi punem la loc si ciocanelele de pui. Adaugam supa de pui sau apa si acoperim cu un capac.

Lasam totul sa se inabuse 25-30 minute la foc potrivit pana vedem ca sosul a scazut la jumatate.

Inainte de a inchide focul adaugam patrunjelul tocat marunt.

Dupa cum v-am spus, reteta de ciocanele in sos de rosii este simpla si gustoasa, asadar va invit s-o preparati si voi. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise