Ciocolata alba cu cafea si agrise

Timp pregatire
15 minute

Ingrediente

  • 200 grame lapte praf degresat
  • 2 lingurite Green Sugar
  • 1 lingurita cafea macinata
  • 90 ml apa fierbinte
  • agrise uscate (optional)

Mod de preparare

1. Laptele praf se amesteca cu indulcitorul Green Sugar si cafeaua.

2. Se toarna apa fierbinte cate putin si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase.

3. Se toarna compozitia in forma (noi am folosit o forma de silicon/ vezi poza) si se da la rece. Daca nu aveti rabdare o puteti pune in congelator sa grabiti racirea.

Reteta pregatita de Georgiana si Iolanda, @sisterskitchen.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise