Ciocolata calda cu frisca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:500 ml lapte
  • 2 linguri cacao
  • 50 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 galbenus
  • 200 ml frisca batuta
  • scortisoara
  • cacao pentru ornat.

Mod de preparare

Se pune laptele la fiert.

Se bate galbenusul,zaharul,cacaoa cernuta si zaharul vanilat.Dupa ce se omogenizeaza se pune treptat cate putin lapte fierbinte,amestecand continuu.

Se toarna in cesti,se orneaza cu frisca si scortisoara sau cacao.

Se serveste imediat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise