ciolan cu fasole

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • - fasole boabe alba sau colorata
  • - ciolan de porc
  • - carne bucati
  • - ceapa rosie
  • - ardei, gososari
  • - sare, piper, boia, vegeta
  • - foi de dafin
  • - bulion

Mod de preparare

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea

- a doua zi se caleste 1 kg de ceapa rosie pina devine sticloasa, se adauga ardeii, gososarii taiati cubulete, se mai caleste putin

- se toarna peste, carnea taiata bucati, soric de porc, ciolanul,fasolea fiarta, apa, condimentele, bulion sau pasta de rosii dupa gust si foi de dafin

- se lasa la fiert pina scade, se amesteca in continuu

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise