Ciorba arabeasca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1piept pui fara os si piele
  • 3 morcovi
  • 3 ling ulei
  • 150g orez
  • 3 galbenusuri
  • 300g iaurt gras sau smantana
  • 2 ramurele de busuioc si 2 de maghiran
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Speli pieptul si il tai cubulete. Cureti si speli morcovii si ii dai pe razatoarea mare. Inabusi in ulei pieptul si morcovul, picurand cate un pic de apa calda si amestecand din cand an cand. Stingi cu 1,5 l apa fierbinte, presari busuiocul si maghiranul taiat marunt, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba 10 min. Intre timp alegi si speli orezul si il adaugam la ciorba. Fierbem orezul 10 min, impreuna cu carnea si morcovul. Bati galbenusurile cu iaurtul si adaugam la ciorba si mai lasam doar un clocot. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise