Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casa

Vom incepe prin a spala toate legumele si a le toca fin, dupa aceea se vor spala aripile de pui si se pun la fiert.

Timp pregatire
7200 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei iute
  • telina
  • pastarnac
  • 1 morcov
  • 1 foaie de dafin si ardeiul iute
  • aripioare de pui
  • ficatei de pui
  • pasta de tomate
  • bors
  • sare
  • 1 ou (pentru taitei),
  • faina
  • pastai de fasole verde
  • cartofi
  • coriandru
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Vom incepe prin a spala toate legumele si a le toca fin, dupa aceea se vor spala aripile de pui si se pun la fiert.

Dupa ce se ia toata spuma, se vor pune legumele cu foaia de dafin peste aripi, urmand sa punem cartofii taiati cubulete.

In alta oala,vom pune la fiert ficateii si dupa ce ii vom lua spuma, ii putem pune in oala cu aripile si legumele. Cat timp stau la fiert, ne vom ocupa de prepararea taiteilor: intr -un castron vom pune 100 de grame faina 00 (normala, cu un continut mic de proteine) cernuta, oul, sare, piper, un pic de ulei si vom framanta pana se formeaza un aluat. Se pune in frigider aluatul invelit in folie de plastic ptr o jumatate de ora ca sa se odihneasca, dupa aceea vom face o foaie, o rulam si vom taia fasii subtiri.

Cat timp lasam taiteii sa se usuce, vom pune un pic de pasta tomate in ciorba, dupa aceea fasolea verde si dupa vreo 5 minute, vom pune borsul. Dupa aceea, vom asezona cu un pic de sare, gustam si daca mai trebuie bors, mai adaugam, iar daca e perfecta, vom pune taiteii pe care i-am lasat la uscat. Vom pune un capac si ii se vor lasa cam 2-3 minute. La sfarsit se poate pune verdeata tocata fin, eu am ales sa pun un pic de coriandru si patrunjel verde.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise