ciorba cu carne de berbec si legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de berbec
  • morcovi
  • ceapa
  • ardei gras
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • pasta de tomate
  • rosii
  • bors
  • leustean si patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea se pune la fiert in apa rece (3,5 l)cu sare. Se indeparteaza spuma. Cand carnea e fiarta pe jumatate , se adauga morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul, ceapa, cartofii, ardeiul gras si se continua fierberea.

Se adauga pasta de tomate ,borsul , rosiile si se continua fierberea cca 5 min.

La sfarsit se adauga leustean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise