ciorba cu carne de manzat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cap de piept
  • ceapa
  • morcovi
  • radacina de telina
  • pastarnac si patrunjel
  • smantana
  • sare
  • oua
  • orez
  • faina
  • lamaie
  • marar verde

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare. Se adauga morcovii, pastarnacul , radacina de patrunjel, ceapa si se fierb cca 20 min. Cand carnea si legumele sunt fierte , se adauga orezul si compozitia formata din galbenusuri, faina, smantana , acestea se fierb 10 min. Se adauga suc de lamaie, sare si marar verde si se mai fierb cca 5 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise