ciorba cu dovlecei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • dovlecei
  • supa de oase
  • ceapa
  • radacina de telina
  • pastarnac si patrunjel
  • morcovi
  • ulei
  • iaurt
  • faina
  • orez
  • sare
  • sare de lamaie
  • otet
  • marar verde

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga orezul, dovleceii si compozitia preparata din faina cu smantana sau iaurt. Se adauga suc de lamaie, marar , sare si se fierb inca 10 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise