Ciorba cu legume si inimi de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g inimi de pui
  • 30 ml ulei
  • 2 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 1 cartof mare
  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei gras
  • 250g ciuperci
  • Sare
  • Piper
  • Frunze de patrunjel
  • Smantana/iaurt optional

Mod de preparare

Am gatit-o in Multicooker, deci : curatam legumele, le spalam si le taiem cuburi. Carnea o spalam in apa rece, apoi o punem la scurs intr-o strecuratoare.

Punem uleiul in bolul multicookeru-lui, selectam programul fry, timp 10’, adaugam inimioarele si amestecam putin. Cand timpul s-a scurs si semnalul sonor ne anunta ca e gata, adaugam legumele, selectam programul stew, timp 40’, mai amestecam de vre-o doua ori sa inabusim putin legumele, adaugam ciupercile taiate felii si turnam deasupra 3L de apa. Adaugam sare si piper, inchidem capacul si lasam aparatul sa faca ce stie el cel mai bine sa gateasca pentru noi .

La final adugam frunze de ptrujel tocate, mai asezonam daca este nevoie si servim ca atare, sau dupa dorinta cu smantana/iaurt, dupa placerea fiecaruia.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise