Ciorba cu legume si inimi de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g inimi de pui
  • 30 ml ulei
  • 2 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 1 cartof mare
  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei gras
  • 250g ciuperci
  • Sare
  • Piper
  • Frunze de patrunjel
  • Smantana/iaurt optional

Mod de preparare

Am gatit-o in Multicooker, deci : curatam legumele, le spalam si le taiem cuburi. Carnea o spalam in apa rece, apoi o punem la scurs intr-o strecuratoare.

Punem uleiul in bolul multicookeru-lui, selectam programul fry, timp 10’, adaugam inimioarele si amestecam putin. Cand timpul s-a scurs si semnalul sonor ne anunta ca e gata, adaugam legumele, selectam programul stew, timp 40’, mai amestecam de vre-o doua ori sa inabusim putin legumele, adaugam ciupercile taiate felii si turnam deasupra 3L de apa. Adaugam sare si piper, inchidem capacul si lasam aparatul sa faca ce stie el cel mai bine sa gateasca pentru noi .

La final adugam frunze de ptrujel tocate, mai asezonam daca este nevoie si servim ca atare, sau dupa dorinta cu smantana/iaurt, dupa placerea fiecaruia.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise