ciorba cu tarhon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • supa de oase, tarhon verde, ceapa, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, morcovi, cartofi, smantana, oua, faina, orez, otet,
  • ardei gras, marar verde, patrunjel verde si marar verde, sare

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, radacina de patrunjel , pastarnacul , ceapa , ardei grasi si cartofi.Cand legumele sunt fierte, se adauga orez, marar, compozitia preparata din faina , galbenusuri si smantana, tarhon, otet, sare si se mai fierbe cca 10 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise