Ciorba cu usturoi si carnati afumati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. carnati afumati,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 lingura faina,
  • 1 capatana usturoi,
  • 100 gr. smantana,
  • 120 gr. paste fainoase scurte,
  • 1 lingura boia de ardei dulce,
  • sare, otet (sau zeama de lamaie)

Mod de preparare

Se taie carnatii rondele si se fierb timp de 10 minute in 2 litrii de apa. In timp ce fierb carnatii, pui uleiul la incins intr-o tigaie, adaugi faina, boiaua, sare dupa gust si usturoiul tocat si torni cate putina apa, amestecand continuu pana obtii un sos omogen si subtire. pui la fiert pastele impreuna cu carnatii si torni sosul cu usturoi. Dupa 10 minute stingi focul, adaugi smantana diluata cu cateva linguri de apa rece si acoperi oala cu un capac. Servesti ciorba la masa cu otet sau zeama de lamaie alaturi

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise