Curatam si spalam legumele, le taiem ca pentru supa, mai putin ceapa pe care o lasam intreaga si le punem la fiert in apa cu sare si boabe de piper iin vasul Multicooker sau intr-o oala.
Daca le-am pus in Multicooker, il planificam pentru o ora pe Stew (inabusire), inchidem capacul si lasam sa fiarba.La fel procedam daca punem legumele in oala.
Cu 15 minute inainte de a fi gata programul, adaugam burta fideluta, leusteanul si usturoiul pisat (2 catei) si lasam sa fiarba mai departe.
Dupa ce a trecut ora, scoatem aparatul din priza (stingem focul sub oala) si scoatem legumele fierte pe care le putem folosi la o salata sau le putem manca separat.
Intr-un bol amestecam galbenusurile cu usturoiul ramas presat, gogosarul tocat marunt si iaurtul. Omogenizam, adaugam 1-2 polonice ciorba fierbinte si rasturnam amestecul peste ciorba.
Punem sare dupa gust si acrim cu zeama de lamaie.
Deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Este o ciorba delicioasa!
Pofta mare sa aveti !
Mai multe poze : http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/02/ciorba-de-burta-dietetica.html
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise