Ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • telina
  • o cana suc de rosii
  • 750 ml zeama de varza
  • o legatura leusean
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete.Zarzavatul se spala si se taie ca pentru ciorba.Se da in cateva clocote zarzavatul ,se adauga cartofii, se sareaza( nu foarte mult pentru ca vine si zeama de varza cu aportul ei de sare) si se lasa la fiert. Cand totul este fiert se adauga sucul de rosii si zeama de varza .Se mai lasa la fiert circa 10 min, se ia de pe foc si se aromatizeaza cu leustean.

Dupa preferinte se poate drege cu smantana.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise