Ciorba de cartofi cu carne de porc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 cartofi potriviti
  • 500 g carne de porc
  • 4 morcovi mai mici
  • 1 radacina de pastranac
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • 1 frunza de dafin
  • 2 linguri de bors magic cu legume
  • 200 g smantana
  • 1 ou
  • vegeta

Mod de preparare

Ceapa o curatam, o spalam, o taiem marunt si o punem la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam carnea pe care o taiem in bucati mici si o calim 2 minute si pe ea.

Cartofii, morcovii, pastranacul se curata, se spala si se taie bucati si le punem in oala peste carne, apoi adaugam 3.5-4L apa, cand incepe sa fiarba adaugam patrunjelul verde si foaia de dafin, iar la sfarsit acestea se scot din ciorba! Lasam sa fiarba 30-40 de minute pana se fierb toate bine, apoi adaugam 2 linguri de bors, sau cat va place sa fie de acra ciorba si mai lasam sa fiarba putin. La sfarsit adaugam smantana pe care am amestecato cu 1 ou, 1 lingurita de tarhon in otet si vegeta dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise