Ciorba de cartofi cu sunca afumata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 200 g sunca afumata
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 rosie
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • leustean verde
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul si se taie usturoil marunt.Ceapa se lasa intreaga( la sfarsit, dupa ce a fiert se arunca).

Rosia se taie feliute, la fel ca sunca afumata.

Sunca se pune la fiert intr-o oala.

Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete.

In cratita punem apoi ceapa, pasta de gogosari, cartofii cu sare si piper,la fiert.

cand sunt toate fierte adaugam frunzele de leustean verde si lasam sa dea un clocot.

Ciorba se acreste cu zeama de pe ardeii iuti si se adauga smantana dupa ce s-a stins focul, presarand deasupra patrunjel verde tocat.

Pofta mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise