Ciorba de cartofi cu vin

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • o felie telina
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 ceapa mica rosie
  • 150 g carnati afumat
  • 1 pahar vin
  • 2 linguri sos chilli
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • o foaie dafin

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie dupa preferinta.

Ceapa se lasa intreaga( dupa ce a fiert se arunca)

Carnatul se taie felii.

Intr-o oala punem 3-4 l apa legumele, vinul, sosul chilli, foaia de defin si asezonam cu condimentele.

Lasam sa fiarba acoperit , la foc potrivit.

Cand legumele sunt fierte presaram deasupra patrunjel verde tocat si servim ciorba in farfurie cu cate un mot de smantana.

Se serveste cu ardei iute sau cu ceapa rosie taiata felii...

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise