Ciorba de cartofi cu zeama de pe muraturi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • cite un varf de cutit de:
  • - turmenic
  • - cumin verde
  • - boia iute
  • sare
  • piper
  • zeama de pe muraturi
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cuburi.

Morcovul se curata si se razuieste.

Ceapa se curata si se lasa intreaga.

Gogosarul se taie feliute subtiri.

Intr-o oala se pun legumele si apa necesara pentru ciorba. Se adauga condimentele si lasam sa fiarba pina ce toate legumele sunt fierte.

Cand ciorba este fiarta adaugam zeama de pe muraturi sau zeama de varza dupa gust si presaram patrunjel verde deasupra.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise