Ciorba de ciuperci champignions

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignions
  • 1 ou
  • 200 gr smantana
  • 3 morcovi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1/4 telina
  • 1 ceapa rosie
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 legatura frunze patrunjel
  • sare,piper
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Se pune apa la fiert. Se curata legumele si se spala. Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa taiata. Morcovul, telina se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o tigaie se pune ulei si se pun morcovii si telina razalite, apoi se adauga si ardeiul kapia tocat cubulete mici. Se calesc toate pana se inmoaie si se adauga in oala cu ciorba.

Ciupercile se curata, se spala si se taie in cuburi mari. Se adauga in ciorba sa fiarba. Cand sunt fierte toate se adauga usturoiul tocat marunt. Se face dressingul din 1 galbenus de ou si smantana, se aduce la aceeasi temperatura cu ciorba, apoi se toarna in fir subtire in ciorba. Albusul se pune in ciorba. Se potriveste de sare si piper si se presara frunze de patrunjel verde tocat.

Se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise