Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • tacamurile de la un cocos
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 3 morcovi
  • 1/4 telina
  • 1 dovlecel
  • 250 ml suc de rosii
  • 1 litru zeama de varza
  • leustean uscat
  • patrunjel verde
  • 2 role taitei cuiburi Baneasa
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Spalam carnea si o punem intr-o oala in care adaugam apa atata cat sa acopere carnea.Adaugam si un strop de sare.

Lasam sa dea in cateva clocote apoi schimbam apa .

Spumam din cand in cand si lasam la fiert adaugand un strop de sare.

Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga morcovul si telina taiate cubulete .Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam si celelalte legume(ceapa taiata marunt,ardeiul gras taiat cubulete/eu am avut congelat si dovlecelul taiat si el cubulete).

Cand totul este fiert se adauga sucul de rosii si zeama de varza .

Potrivim de sare(atentie marita la sare...............zeama de varza este sarata) si piper.

Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam taieteii, dam in cateva clocote si tragem de pe foc.

Asezonam cu leustean ..........si pentru ca nu am avut leustean verde atunci am folosit uscat combinat cu patrunjel verde.

Se serveste calda alaturi de un ardei iute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise