Ciorba de conopida cu mazare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 200 g mazare boabe
  • 2 morcovi
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • ardei gras rosi si verde
  • iaurt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Cine doreste pote folosi si oase la ciorba. Atunci acestea se pun la fiert in apa cu sare pina cand curatam morcovii si ii taiem marunti.

Ceapa, ardeii si rosia taiate marunt se calesc in putin ulei apoi adaugam morcovii care vor da o culoare frumoasa ciorbei, daca ii calim .

Conopida o desfacem buchetele mici si o tinem in apa cu zeama de lamaie ca sa ramana alba pina cand o bagam la fiert.

Peste zarzavatul calit punem apa necesara , adaugam sare si piper si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape fierte legumele adaugam conopida si mazarea si lasam sa fiarba toate bine.

Ciorba se poate consuma ca atare sau acrita cu iaurt.

In farfurie se presara deasupra patrunjel verde tocat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise