Ciorba de curcan

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g coaste de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mica
  • 1/2 gulie
  • cate un pumn de :
  • - mazare
  • -fasole verde
  • - conopida( toate congelate)
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1-2 frunze varza proaspata
  • patrunjel verde
  • leustean
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus
  • 200 ml smantana
  • 1 cartof
  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Se curata, se spala si se taie marunt toate legumele( mai putin ceapa care se lasa intreaga).

Carnea de curcan se spala bine si se portioneaza.Se pune apoi intr-o oala cu apa si putina sare si se lasa sa dea in clocot.Se spumeaza apoi se adauga legumele taiate.

Se lasa sa fiarba la foc potrivit pina sunt aproape fierte toate , atunci adaugam legumele congelate si leusteanul, apoi mai lasam sa fiarba 15 minute.Stingem focul sub ciorba.

Galbenusul il frecam cu doua linguri de smantana si adaugam un polonic de ciorba fierbinte.Amestecam bine apoi rasturnam compozitia peste ciorba.

Acrim ciorba cu zeama de lamaie.

Deasupra presaram patrunjel verde tocat.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise